facebook_icontwitter_icon

LogoVentoux3.2

€ 2.303,-
882
Xavier Lardenoije
OFFLINE
STEUN MIJ
Xavier
Lardenoije

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
ik wil strijden om deze gruwelijke ziekte helemaal te verbannen en fiets Ventoux3 specifiek voor Simone, Tim en alle andere mensen die door deze verschrikkelijke ziekte getroffen zijn..


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is de Ventoux3 opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

De Ventoux3 zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Nooit zal je deze dagen vergeten, dat we samen verschil kunnen en willen maken voor mensenlevens waarvoor wij de enige hoop zijn. Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord kanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van de Ventoux3 is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Fietser
1 keer
Xavier
Lardenoije
Maastricht

BlogDeze gebruiker heeft nog geen blog geschreven.

Donaties

Datum Naamsvermelding


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !